Onderhoud

Tijdens het gebruiken van de computer hoopt stof zich op binnen de computer waardoor het koelen van de onderdelen steeds moeilijker wordt. Bij teveel stof kan de computer langzamer gaan draaien om zo minder warmte te produceren of zelfs oververhitten en uitvallen.

Echter is stof niet alleen de oorzaak van een langzame computer. Onbewust komt er tijdens het internetten toch een hoop troep op de computer, welke ook voor traagheid en vastlopers kan zorgen.

Daarom is het verstandig om eens in de zoveel tijd onderhoud te plegen op de computer.
Het onderhoud bestaat uit de volgende componenten: - Het schoonmaken van de computer / laptop intern - Het scannen op virussen (en het verwijderen van) - Defragmentatie van de harde schijf - Controleren op updates - Controleren virusscanner - Controleren drivers

De kosten voor het onderhoud bedraagt €25,- inclusief btw en is in de meeste gevallen de volgende dag alweer klaar.

Mochten er onverhoopt toch defecten aanwezig zijn zullen wij hierover contact opnemen om dit verder te bespreken.
* Het onderhoud is niet geldig op reeds defecte systemen

Virus Verwijderen

Zelfs de beste virusscanners houden niet alle virussen tegen en soms glipt er toch een virus of malware doorheen. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe virussen bij en worden ze ook eens hardnekkiger.

Met diverse tools wordt uw computer gescand om de aanwezige virussen te ontdekken. Vervolgens zullen de virussen op uw computer geanalyseerd en verwijderd worden. Na het verwijderen zal er nogmaals gekeken worden naar resten van mogelijke virussen en ook deze worden verwijderd. Daarna worden de updates en de virusscanner gecontroleerd en up-to-date gebracht, om zo nieuwe virussen te voorkomen.
De kosten voor het verwijderen bedraagt €25,- inclusief BTW en is in de meeste gevallen de volgende dag alweer klaar.

In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk alle virussen te verwijderen. In dat geval wordt er contact met u opgenomen om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Reparatie

Geeft uw computer of laptop van de een op andere dag geen beeld meer? Valt de computer vaak uit? Of doet de computer of laptops helemaal niets meer?

Geen nood! Ook voor reparatie van computers en laptops kunt u bij ons terecht. Vaak is er slechts één van de vele onderdelen defect en kan uw computer of laptop voor een fractie van de prijs van een nieuwe gerepareerd worden!
Let op! Wij repareren niet alles op het gebied van laptops! Wij adviseren u hierover eerst contact op te nemen!

De onderzoekskosten bedragen €10,- inclusief BTW, dit is exclusief onderdelen.

De computer of laptop zal in de meeste gevallen de volgende dag alweer klaar zijn, mits de onderdelen voorradig zijn.

Advies

Soms is het de vraag of investeren in een systeem nog wel waard is. Kunt u beter wat extra geheugen toevoegen of kunt u toch beter een nieuw systeem kopen? En als u een nieuw systeem wilt kopen, heeft u dan 4gb geheugen of 8gb geheugen nodig?

Met al dit soort vragen kunnen wij u ook van dienst zijn. Zo kunnen wij simpele vragen beantwoorden, kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van een 2e hands computer of kunnen wij een compleet nieuwe computer voor u samenstellen, bouwen en installeren.

De prijs is afhankelijk van de dienst en hoeveel tijd er in geïnvesteerd moet worden.

Data Recovery

Uw computer is gecrasht en u wilt uw gegevens nog van de harde schijf hebben of u heeft per ongeluk de verkeerde adapter gebruikt bij uw externe harde schijf en deze doet nu niets meer.

Geen paniek! Wij kunnen u ook helpen bij het terughalen van de data, zelfs als de harde schijf niets meer doet of kortsluiting geeft.
Tarieven:
Onderzoek 1e fase: €10,- , Gratis als u doorgaat met data recovery 1e fase of onderzoek 2e fase
Onderzoek 2e fase: €20,-
Data recovery 1e fase: €10,- + €2,50 per 100gb
Data recovery 2e fase: Volgt uit onderzoek 2e fase. Gemiddeld tussen de €175,- en €225,-
- Prijzen zijn inclusief BTW

Installatie

Heeft u net een nieuwe computer gekocht en is er nog niets geïnstalleerd, wilt u van een oude Windows versie naar een nieuwe upgraden of wilt u een herinstallatie?

Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. De computer zal opnieuw geïnstalleerd worden met de door u gewenste versie van Windows of Linux, de computer zal voorzien worden van de standaard noodzakelijke software en de computer zal voorzien worden van de nieuwste updates.
De kosten voor het installeren van Windows of Linux bedragen €25,- inclusief BTW en is in de meeste gevallen de volgende dag klaar.
- U dient zelf in het bezit te zijn van een geldige licentie of u kunt deze bij ons aanschaffen.

Hulp Op Afstand

Bij sommige problemen is het niet nodig om de computer langs te brengen en kunnen wij u ook hulp op afstand bieden. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van virussen of het installeren van software. Dit scheelt u moeite en tijd om de laptop of pc langs te brengen en kan zeer eenvoudig.
De kosten bedragen €20,- per uur inclusief BTW

Computer Samenstellen

Vaak kosten standaard systemen veel geld en voldoen ze niet exact aan uw eisen en wensen. Het zelf bouwen van een computer is niet voor iedereen mogelijk en wij kunnen u daarbij helpen.

Met een uitgebreide vragenlijst komen wij achter uw eisen, wensen en voorkeuren en kunnen wij een compleet systeem voor u samenstellen. Daarnaast adviseren wij u ook de goedkoopste winkel / winkels om de onderdelen te bestellen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook het systeem door ons laten bouwen en / of installeren.
De prijs voor het samenstellen van een systeem is €37,50 incl. BTW. In combinatie met het bouwen en installeren kost dit €75,- incl. BTW